De tiny houses

In ons super kleinschalige vakantiepark vind je vier tiny houses mét privé hottub, een fijne natuurspeeltuin voor de kids en lekker veel groen om je heen. Een plek om te cocoonen – je hebt echt veel privacy – maar ook om eropuit te gaan of om anderen te ontmoeten bij het kampvuur of de pizzaoven. Niks hoeft en alles mag, je bent tenslotte op vakantie. Jij komt ontspannen én onthaasten in de Drentse natuur!

Kleine Den - Huisje met hottub in Drenthe

Kleine Den

Comfortabel tiny house voor 5 personen met uitzicht op de boomgaard. Met privé hottub en houtkachel.

Kleine Ceder - Huisje met hottub in Drenthe

Kleine Ceder

Knus tiny house op wielen voor 4 personen met uitzicht op de boomgaard. Met privé hottub en houtkachel.

Kleine Spar - Huisje met hottub in Drenthe

Kleine Spar

Comfortabel tiny house voor 5 personen met vrij uitzicht over de wei. Met privé hottub en houtkachel.

Kleine Ceder - Huisje met hottub in Drenthe

Kleine Els 

Knus tiny house op wielen voor 4 personen met uitzicht over de velden. Met privé hottub en houtkachel.

Wat vind je in onze huisjes?

Opgemaakte bedden
Slow coffee
Huisdiervrij
Gratis wifi
Hangmat
Houtkachel
Haardhout en aanmaakblokjes
Volledig ingerichte keuken met vaatwasser
Veel ruimte en privacy buiten
Ontbijtmand op zondag (bij te boeken)
Kinderbed/stoel (gratis bij te boeken)

Lees onze Google reviews

google
Super gezellig ingerichte en van alle gemakken voorzien TinyHouse op top locatie!

Wij hebben drie heerlijke nachtjes geslapen in de Kleine Ceder. Dit huisje is heel gezellig ingericht en heeft o.a. een knus zithoekje met goedwerkende openhaard. De hottub staat aan de achterkant van het huisje (dus veel privacy) en heeft prachtig uitzicht op de boomgaard.

De Uitstek is heel ruim opgezet, met veel ruimte rondom de huisjes. Ontvangst en contact met eigenaren was heel prettig. Echt een aanrader.
google
Het was een heel fijn weekend weg met het gezin! Leuk ingericht huisje, fijne speelplaats voor de kindjes en alles met zorg ingericht en geregeld. Bedankt!
google
Na onze bruiloft hebben wij een aantal heerlijke dagen kunnen bijkomen bij de Uitstek. We hadden de meest privé gelegen huisje. Prachtig uitzicht over de landerijen, paarden, schapen en appelbomen. Comfortabel huisje, van alle gemakken voorzien. De houtgestookte hottub is heerlijk. Het ontbijt op zondag was erg uitgebreid, vers en met liefde bereid.

Prachtige plek, midden in de natuur. Zowel voor wandelaars als fietsers een goede uitvalsbasis .
google
Prachtige locatie, prachtige natuur, een tinyhouse dat tiptop in orde is met de nodige privacy en al het comfort dat je maar kan wensen. Ik kan dit alleen maar aanraden 👍
google
Hele fijne plek! Echt een aanrader.
google
Wauw wat een topplek! Een schoon, super modern ingericht tiny huisje. De bedstee ligt heerlijk, met rustgevend uitzicht en geluid van de vogeltjes. Kinderen hebben zich uren vermaakt bij de leuke natuurspeelplaats. De ontbijtmand op zondag is verrukkelijk. En het is leuk vuurtje stoken en marshmellows eten bij de vuurplaats. De eigenaren zijn sympathiek, benaderbaar voor vragen en gunnen je tegelijk je privacy. En oh ja, de hot tub! Heel fijn weekend gehad!
Checkin & Checkout

Inchecken kan vanaf 16 uur. Uitchecken is standaard voor 10 uur. Wil je vroeger inchecken of later uitchecken? Informeer naar de mogelijkheden en stuur even een berichtje.

Annuleringsvoorwaarden

* Annuleren tot 30 dagen voor aanvang verblijf gratis
* Annuleren 7-30 dagen voor aanvang 50%
* Annuleren 7 dagen of minder 100%