Over ons

Van Rotterdam naar Drenthe
Sinds 2023 open
4 tiny houses in de natuur
Kleinste vakantiepark van Drenthe

Hoe het begon

In 2021 verruilden we met ons gezin Rotterdam-Zuid voor het prachtige Drenthe. Op zoek naar ruimte, groen én een plek met mogelijkheden. 

We vonden een grote boerderij met een verwaarloosde minicamping. Na een fikse verbouwing biedt de boerderij plaats aan ons gezin en (schoon) moeder. En buiten toveren we de plek om tot misschien wel het kleinste en fijnste vakantiepark van Nederland.

Een heus ‘Ik Vertrek’ verhaal met ups en downs. Maar in de zomer 2023 startten we dan toch echt met de eerste twee tiny houses met hottub. Vanaf 2024 kan je al vier tiny houses met of zonder hottub boeken. Ook hebben we een natuurspeeltuin en kampvuurplek aangelegd.  In de toekomst gaan we in de zomer ook fijne ingerichte tenten verhuren. Voor het échte buitengevoel.

Onze droom? Een kleinschalige plek in de natuur met volop ruimte om je heen. Waar kinderen op avontuur gaan en ouders kunnen ontspannen. Omdat je het liefst de hele dag buiten bent. En waar het binnen knus, warm en comfortabel is. Voor gezelligheid ontmoet je anderen bij het kampvuur. Maar niks hoeft. Bij ons kom je onthaasten!

Meer lezen over onze verhuizing en plannen? Lees hier het interview op de website van Origineel overnachten.

Kom je bij ons overnachten?

Check onze tiny houses

Houd jij ook van buiten zijn, heerlijke uitzichten en zingende vogels? Dan zit je bij ons goed! En binnen in onze tiny houses, ervaar je het comfort van een hotel. Met zorg en aandacht ingericht zodat je nergens omkijken naar hebt en je meteen thuis voelt! 

Bekijk onze uniek plek

We kijken uit over een grote boomgaard en bevinden ons pal naast de unieke Koloniën van Weldadigheid (Unesco Werelderfgoed). Dus naast dat je bij ons midden in de natuur verblijft, kun je ook veel cultuur-historie opsnuiven!

Neem contact op

Heb je een vraag of speciale wensen met betrekking tot je verblijf? Of wil je graag met ons samenwerken of een leuk arrangement met ons opstellen? Neem gerust contact met ons op!

Onze tiny houses en de upgrade van ons terrein zijn mede gefinancierd vanuit een bijdrage van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Met dit specifieke LEADER project wordt samen met ondernemers en inwoners gewerkt aan een aantrekkelijker Zuidwest-Drenthe. Voor toeristen én inwoners.