Activiteiten

Onze tips voor activiteiten in de buurt

En er valt nog meer te beleven! Wat dacht je van een Indonesisch dierenpark of een spannend klimparcours boven in de bomen? Of een ritje in een heuse luchtballon? En ook dierenpark Wildlands is prima te bereiken vanuit ons.

Klimbos Appelscha

Twintig minuten rijden en je bent bij de Jongens van Outdoor in Appelscha. Daar kan je een spannend klimparcours boven in de bomen volgen. Soms zelfs ‘s avonds in het donker! Ze verhuren ook e-choppers en bootjes. En na afloop serveren ze een lekkere borrel of uitgebreide lunch!

Wildlands dierenpark

In Wildlands maak je een wereldreis in één dag. Langs alle continenten. Dit dierenpark is ruim opgezet en je kan er zelfs op safari. Beslist één van onze favorieten! Het is de drie kwartier rijden zeker waard.

Een ballonvaart

Onze prachtige omgeving op een mooie avond ook eens vanuit de lucht bekijken? Dat kan bij onze buurman van Ikeair. Je wordt er gastvrij ontvangen en professioneel begeleid. Van een ritje voor twee tot een uitgebreid groepsarrangement. Er is van alles mogelijk!

Dierenpark Taman Indonesia

Nog zo’n onverwachte parel. Een kleinschalig park waar je niet alleen tropische dieren kan bewonderen, je kan er ook cultuur snuiven en Indonesische sncaks uitproberen. Er zijn ook vaak dansen te zien en leuke worskhops te volgen! Dit uitje won prijzen voor leukste uitje van de regio. Op nog geen 7 minuten rijden.